Hors‑d'oeuvres froid
    Cocktail de pamplemousse ...  € 9,50
 

Cocktail van vers gesneden grapefruit

   
    Cocktail Florida ...  € 17,50
 

Een combinatie van verse grapefruit, krab en cocktailsaus

   
    Cocktail de crevettes ...  € 16,50
 

Hollandse handgepelde garnalen in een verfijnde cocktailsaus

   
    Cocktail de crabe ...  € 21,50
 

Cocktail van krab met een geraffineerde Cognacsaus

   
    Jambon au melon ...  € 12,50
 

Gerookte ham met meloen

   
    Paté maison ...  € 12,50
 

Huispaté van de chefkok van parelhoenderlever

   
    Carpaccio farcie au mousse de foie de canard ...  € 12,50
 

Dungesneden ossenhaas gevuld met eendenlevermousse

   
    Anguille fumée ...  € 12,50
 

Gerookte IJsselmeerpaling

   
    Saumon fumée ...  € 12,50
 

Noorse gerookte zalm

   
Potages
    Bisque d’homard ...  € 10,50
 

Kreeftensoep met Cognac en room

   
    Consommé Henri IV ...  € 7,50
 

Heldere groentesoep met croûtons en kaas

   
    Consommé de queue de boeuf ...  € 7,50
 

Heldere ossenstaartsoep met Madeira

   
    Soupe à l'oignon ...  € 8,50
 

Franse uiensoep met kaas gegratineerd

   
Hors-d'oeuvres chaud
    Escargots de Bourgogne ...  € 12,50
 

Slakken met uitjes, prei en kruidenmelange

   
    Coquilles St. Jacques ...  € 14,50
 

Kammosselen bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden

   
    Coeurs de palmier gratinés ...  € 9,50
 

Palmharten gegratineerd met tomaat en kaas

   
Poissons
    Sole meunière (dagprijs)  
 

Gebakken zeetong

   
    Filet de truite saumonée au sauce homard ...  € 22,50
 

Gebakken zalmforel met kreeftensaus

   
    Darne de saumon en papillote ...  € 22,50
 

Moot zalm met tuinkruiden in folie

   
Viandes
    Chateaubriand Stroganoff - v.a. 2 personen ...  € 56,00
 

Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus aan tafel bereid

   
    Filet de veau Zingara - v.a. 2 personen ...  € 58,00
 

Kalfshaasbiefstuk met ham, ossentong en Madeira‑roomsaus aan tafel bereid

   
    Tournedos au poivre - v.a. 2 personen ...  € 56,00
 

Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus aan tafel bereid

   
    Tournedos Café de Paris ...  € 26,50
 

Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus

   
    Entrecôte marchand de vin ...  € 24,50
 

Lendebiefstuk met rode wijn‑portsaus

   
    Filet de veau au saumon fumée ...  € 28,50
 

Kalfshaasbiefstuk gevuld met gerookte zalm, overgoten
met een zure roomsaus (specialiteit van het huis)

   
    Filet de veau-aux crevettes et sauce crustacés ...  € 28,50
 

Kalfshaasbiefstuk met gebakken gamba’s en schaaldierensaus

   
    Côte d'agneau grillée aux herbes de Provence ...  € 26,50
 

Lamskoteletten volgens recept van het huis

   
    Foie de veau Berrychon ...  € 22,50
 

Gebakken kalfslever met spek en ui

   
    Fondue Bourguignonne ‑ 2 personen ...  € 48,00
 

Stukjes ossenhaas met diverse sausen

 

* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met twee verschillende soorten aardappelen en groenten.

   
Desserts
    Glace Dame Blanche ...  € 8,00
 

Vanille-ijs met warme chocoladesaus

   
    Glace fantasie ...  € 8,50
 

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat

   
    Glace du chef ...  € 9,00
 

Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens

   
    Glace à la maison ...  € 9,50
 

Vanille-ijs met vers fruit van het seizoen

   
    Salade de fruits frâis ...  € 6,50
 

Verse fruitsalade van het seizoen

   
    Mousse au café ...  € 11,50
 

Een zachte mousse van koffie-ijs

   
    Mousse au chocolat ...  € 10,50
 

Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)

   
    Glace ananas flambées - v.a. 2 personen ...  € 21,00
 

Vanille-ijs met geflambeerde ananas

   
    Glace bananes flambées - v.a. 2 personen ...  € 21,00
 

Vanille-ijs met geflambeerde bananen

   
    Glace cerises flambées - v.a. 2 personen ...  € 21,00
 

Vanille-ijs met geflambeerde kersen

   
    Plateau de fromage ...  € 9,50
 

Diverse soorten Franse kaas

   

Reviews

Met z'n drieen heerlijk gegeten. Vooraf beneden in de bar een drankje gedronken waarbij we een hapje van het huis (osseworst, leverworst en haring) kregen. Aan tafel super service.

Lekkere (huis)wijn en heerlijke lamskoteletten en tournedos. Verse groenten (wilde spinazie), sla en twee soorten aardappels.

Gezellige ambiance. Super service. Hier voel je je echt GAST. Een aanrader.

 

Gegeten op 6 december 2013

*****    *****

 

Geweldig restaurant met leuke bediening, veel humor en bij binnenkomst voel je je meteen thuis! De tournedos met pepersaus is een aanrader en wordt aan tafel bereidt.

Idd een beetje oudbollig interieur, maar de wc's zijn pas gemoderniseerd en je kunt er tegenwoordig ook pinnen! Wij komen helemaal uit brabant om hier te eten, dat zegt toch wel genoeg!

 

 Gegeten op 15 november 2013

*****    *****

 

Geweldig! Op een plek waar je het niet zou verwachten zit verscholen onder de boogjes dit Amsterdamse pareltje. De standaard Franse gerechten worden geserveerd door onvervalste Amsterdammers.

Goed eten, erg leuk interieur, goede en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Gegeten op 9 juli 2012

*****    *****