Menukaart

Hors d'oeuvre froid

  • Cocktail de crevettes

    • € 12,50

    Hollandse gepelde garnalen in een verfijnde cocktailsaus                                                                                                                                              

  • Jambon et melon

    • € 9,50

    Gerookte ham met meloen                                                                                                               

  • Paté maison

    • € 12,50

    Huispaté van gevogelte en ganzenlever                                                                                                                                               

  • Carpaccio

    • € 12,50

    Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pecorino kaas en truffeldressing                                                                                                      

  • Anguille fumé

    • € 14,50

    Gerookte IJsselmeerpaling met een salade met kappertjes en uitjes                                                

  • Saumon fumé

    • € 11,50

    Noorse gerookte zalm met salade, uitjes en appeltjes                                                                     

  • Huître

    • € 16,50

    Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroe en sjalotten                                                                    

Potages

  • Bisque d’homard

    • € 9,50

    Kreeftensoep met Cognac en room                                                                                                  

  • Consommé de queue de boeuf

    • € 9,50

    Heldere ossenstaartsoep met madeira                                                                                              

  • Soupe à l’oignon ☘

    • € 8,50

    Franse uiensoep met kaas gegratineerd                                                                                            

Hors-d'oeuvre chaud

  • Escargots de Bourgogne

    • € 13,50

    Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange                                                                                     

  • Coquilles St. Jacques

    • € 14,50

    Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden                                                                                                  

  • Champignons râpés l’oignon ☘

    • € 9,50

    Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie                                           

Poisson

  • Sole meunière

    • dagprijs

    Gebakken zeetong                                                                                                                          

  • Filet de cabillaud

    • € 23,50

    Gebakken kabeljauwfilet met Hollandaisesaus                                                        

  • Homard

    • € 38,50

    Kreeft aan tafel geflambeerd met Brandy en Cognas                                                       

Viandes

  • Chateaubriand Stroganoff – 2 personen

    • € 59,50

    Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus, aan tafel bereid                                   

  • Filet de veau Zingara – 2 personen

    • € 61,50

    Kalfshaas met ham, ossentong en madeira‑roomsaus, aan tafel bereid                                          

  • Tournedos au poivre – 2 personen

    • € 59,50

    Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus, aan tafel bereid                                                     

  • Tournedos café de Paris

    • € 28,50

    Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus                                                                     

  • Entrecôte grillée 250gr

    • € 26,50

    Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus                                                                                            

  • Côte d’agneau grillée

    • € 26,50

    Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus                                                       

  • Risotto aux champignons ☘

    • € 21,50

    Paddenstoelen risotto met een oude kaas kroketje en tomatensalade                                                                                         

Desserts

  • Glace Dame Blanche

    • € 8,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus

  • Glace fantasie

    • € 9,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)                                           

  • Glace du chef

    • € 9,50

    Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens                                                                                                  

  • Salade de fruits frâis

    • € 10,50

    Verse fruitsalade van het seizoen                                                                                                      

  • Mousse au café

    • € 14,50

    Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs                                                                                                   

  • Mousse au chocolat

    • € 9,50

    Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)                                          

  • Glace flambées – 2 personen

    • € 26,50

    Vanille-ijs met geflambeerde ananas, banaan of kersen                                                                                                 

  • Crêpe Suzette flambées – 2 personen

    • € 28,50

    Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs                                                                                             

  • Crème Brûlée

    • € 8,50

    Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs                                      

  • Plateau de fromage

    • € 12,50

    Diverse soorten Franse kaas                                                                                                           

  • Chefs special

    • € 14,50

    Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys                                                                             

*Ben u ergens allergisch voor? Laat het ons weten.