Voorgerechten
-
Gegratineerde champignons ☘
- € 10,50
Met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie
-
Gebakken gamba’s
- € 12,50
Gepelde gamba's in olijfolie met knoflook, tomaat en bosui
-
Oesters
- € 16,50
Op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten
-
Steak tartare
- € 19,50
Met kappertjes, uitjes, een eitje, mosterd, groene kruiden en asjovis crème
-
Foie gras
- € 19,50
Gebakken met calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur
Hoofdgerechten
-
Zeebaarsfilet
- € 23,50
Gebakken met wittewijnsaus
-
Paddenstoelen risotte ☘
- € 21,50
Met gebakken paddenstoelen, tomatensalade en een oude kaas kroketje
-
Kreeft
- € 38,50
Zelf uitkiezen uit het homarium met Brandy en Cognac
-
Eendenborst
- € 23,50
Op de huid gebakken met saus van port en gepofte knoflook
Hors d'oeuvre froid
-
Cocktail de crevettes
- € 12,50
Hollandse hand gepelde garnalen in een verfijnde cocktailsaus
-
Jambon et melon
- € 9,50
Gerookte ham met meloen
-
Paté maison
- € 11,50
Huispaté van gevogelte en ganzenlever
-
Carpaccio
- € 12,50
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pecorino kaas en truffeldressing
-
Anguille fumé
- € 14,50
Gerookte IJsselmeerpaling met een salade met kappertjes en uitjes
-
Saumon fumé
- € 11,50
Noorse gerookte zalm met salade, uitjes en appeltjes
Potages
-
Bisque d’homard
- € 9,50
Kreeftensoep met Cognac en room
-
Consommé de queue de boeuf
- € 9,50
Heldere ossenstaartsoep met madeira
-
Soupe à l’oignon ☘
- € 7,50
Franse uiensoep met kaas gegratineerd
Hors-d'oeuvre chaud
-
Escargots de Bourgogne
- € 13,50
Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange
-
Coquilles St. Jacques
- € 14,50
Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden
-
Millefeuille au chevre ☘
- € 9,50
Bladerdeeg gevuld met geitenkaas met een salade van walnoten en honing
Poisson
-
Sole meunière
- dagprijs
Gebakken zeetong
-
Papillote de saumon
- € 22,50
Gestoofde zalm in witte wijn met ui, knoflook en champignons
-
Filet de cabillaud
- € 23,50
Gebakken kabeljauwfilet met Hollandaisesaus
Viandes
-
Chateaubriand Stroganoff – 2 personen
- € 58,00
Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus, aan tafel bereid
-
Filet de veau Zingara – 2 personen
- € 59,00
Kalfshaas met ham, ossentong en madeira‑roomsaus, aan tafel bereid
-
Tournedos au poivre – 2 personen
- € 58,00
Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus, aan tafel bereid
-
Tournedos café de Paris
- € 27,50
Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus
-
Entrecôte grillée 250gr
- € 26,50
Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
-
Filet de veau au saumon fumé
- € 28,50
Kalfstournedos gevuld met gerookte zalm, overgoten met een zure roomsaus (specialiteit van het huis)
-
Côte d’agneau grillée
- € 26,50
Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus
-
Fondue bourguignonne – 2 personen
- € 52,50
Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sausen
Desserts
-
Glace Dame Blanche
- € 8,50
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
-
Glace fantasie
- € 9,50
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)
-
Glace du chef
- € 9,50
Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens
-
Salade de fruits frâis
- € 10,50
Verse fruitsalade van het seizoen
-
Mousse au café
- € 14,50
Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs
-
Mousse au chocolat
- € 9,50
Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)
-
Glace flambées – 2 personen
- € 26,50
Vanille-ijs met geflambeerde ananas, banaan of kersen
-
Crêpe Suzette flambées – 2 personen
- € 28,50
Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs
-
Crème Brûlée
- € 8,50
Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs
-
Plateau de fromage
- € 12,50
Diverse soorten Franse kaas
-
Chefs special
- € 14,50
Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys