Menukaart

Menu

Hors-d’oeuvre froid (koude voorgerechten)
* Cocktail de crevettes € 14,50
Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus
* Jambon et melon € 9,50
Gerookte ham met meloen
* Paté maison € 12,50
Huispaté van gevogelte en ganzenlever
* Carpaccio € 14,50
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pecorino kaas en truffeldressing
* Anguille fumée € 16,50
Gerookte IJsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes
* Saumon fumée € 13,50
Noorse gerookte zalm met een salade, uitjes en appeltjes
* Huître € 17,50
Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten

Potages (soepen)
* Bisque d’homard € 9,50
Kreeftensoep met Cognac en room
* Consommé de queue de boeuf € 9,50
Heldere ossenstaartsoep met madeira
* Soupe à l’oignon € 8,50
Franse uiensoep met kaas gegratineerd

Hors-d’oeuvre chaud (warme voorgerechten)
* Escargots de Bourgogne € 14,50
Slakken met uitjes, prei en kruidenmelange
* Coquilles St. Jacques € 14,50
Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden
* Champignons râpés l’oignon € 9,50
Gegratineerde champignons met verse kruiden , knoflook en sjalotten-olie

Poisson (visgerechten)
* Sole meunière dagprijs
In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)
* Filet de cabillaud, sauce à la moutarde € 24.50
Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus
Viandes (vleesgerechten)

*Chateaubriand Stroganoff – v.a. 2 personen € 61,50
Gebraden ossenhaas met een verfijnde Wodka-roomsaus. Aan tafel bereid
* Filet de veau Zingara -v.a. 2 personen € 63,50
Kalfshaas met ham, ossentong en madeira-roomsaus. Aan tafel bereid
* Tournedos au poivre -v.a. 2 personen € 61,50
Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid
* Tournedos café de Paris € 29,50
Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden-roomsaus
* Entrecôte grillée 250gr € 27,50
Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
* Côte d’agneau grillée aux herbes de Provence € 28,50
Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus

Dessert
* Glace dame blanche € 8,50
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
* Glace fantasie € 9,50
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat
* Glace du chef € 9,50
Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens
* Salade de fruits frâis € 10,50
Verse fruitsalade van het seizoen
* Mousse au café € 14,50
Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs
* Mousse au chocolat € 9,50
Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)
* Glace flambées – v.a. 2 personen € 26,50
Geflambeerde kersen, banaan of ananas met vanille-ijs
* Crêpe Suzette flambées – v.a. 2 personen € 28,50
Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs
* Crème Brûlée € 8,50
Huisgemaakte vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs
* Plateau de fromage € 12,50
Diverse soorten Franse kaas
* Chefs special € 14,50
Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys

Heeft u een allergie laat het ons weten
*************************************************************

    Specialiteiten
    Voorgerechten
    * Gamba’s Pil Pil € 14.50
    Gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook, rode pepers en bosui
    * Salade niçoise met asperges € 14.50
    Een gemengde salade met asperges, tomaat, ei, tonijn, ui, olijven,
    Parmezaanse kaas en een ansjovis dressing
    * Asperges en gerookte zalm € 14.50
    Met Hollandaisesaus en een eitje
    * Foie gras € 19.50
    Met gekonfijte ui, calvados appeltjes en een warm brioche broodje met
    tafelzuur

    Hoofdgerechten
    * Zalmmoot en asperges € 24.50
    Gebakken met Hollandaisesaus
    * Asperge risotto € 23,50
    Met gegrilde asperges, een tomatensalade en een oude kaas kroketje
    * Gekonfijte eendenbout € 24.50
    Met asperges, jus van Madeira en truffel
    * Fondue – v.a. 2 personen € 52.50
    Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sauzen