-
Glace Dame Blanche
- € 8,50
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
-
Glace fantasie
- € 9,50
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)
-
Glace du chef
- € 9,50
Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens
-
Salade de fruits frâis
- € 10,50
Verse fruitsalade van het seizoen
-
Mousse au café
- € 14,50
Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs
-
Mousse au chocolat
- € 9,50
Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)
-
Glace flambées – 2 personen
- € 26,50
Vanille-ijs met geflambeerde ananas, banaan of kersen
-
Crêpe Suzette flambées – 2 personen
- € 28,50
Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs
-
Crème Brûlée
- € 8,50
Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs
-
Plateau de fromage
- € 12,50
Diverse soorten Franse kaas
-
Chefs special
- € 14,50
Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys