Desserts

  • Glace Dame Blanche

    • € 8,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus

  • Glace fantasie

    • € 9,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)                                           

  • Glace du chef

    • € 9,50

    Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens                                                                                                  

  • Salade de fruits frâis

    • € 10,50

    Verse fruitsalade van het seizoen                                                                                                      

  • Mousse au café

    • € 14,50

    Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs                                                                                                   

  • Mousse au chocolat

    • € 9,50

    Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)                                          

  • Glace flambées – 2 personen

    • € 26,50

    Vanille-ijs met geflambeerde ananas, banaan of kersen                                                                                                 

  • Crêpe Suzette flambées – 2 personen

    • € 28,50

    Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs                                                                                             

  • Crème Brûlée

    • € 8,50

    Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs                                      

  • Plateau de fromage

    • € 12,50

    Diverse soorten Franse kaas                                                                                                           

  • Chefs special

    • € 14,50

    Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys