Viandes

  • Chateaubriand Stroganoff – 2 personen

    • € 58,00

    Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus, aan tafel bereid                                   

  • Filet de veau Zingara – 2 personen

    • € 59,00

    Kalfshaas met ham, ossentong en madeira‑roomsaus, aan tafel bereid                                          

  • Tournedos au poivre – 2 personen

    • € 58,00

    Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus, aan tafel bereid                                                     

  • Tournedos café de Paris

    • € 27,50

    Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus                                                                     

  • Entrecôte grillée 250gr

    • € 26,50

    Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus                                                                                            

  • Filet de veau au saumon fumé

    • € 28,50

    Kalfstournedos gevuld met gerookte zalm, overgoten met een zure roomsaus (specialiteit van het huis) 

  • Côte d’agneau grillée

    • € 26,50

    Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus                                                       

  • Fondue bourguignonne – 2 personen

    • € 52,50

    Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sausen