Kerstmenu

Voorgerechten

  • Visplateau

    Hollandse garnalen, gerookte paling en zalm, peper makreel en een oester

  • Vleesplateau

    Carpaccio, ham met meloen, wildpaté en een salade van gebraden sprinkbok filet

Tussengerechten

  • Wild bouillon

    Dubbel getrokken wildbouillon met verse kruiden

  • Kreeftensoep

    Met een vleugje room en cognac

Spoom

  • Spoom

    Champagne met sorbetijs

Hoofdgerechten

  • Tournedos

    Gebakken, met een saus van paddenstoelen en peper, wilde spinazie en gebakken aardappelen

  • Hertenfilet

    Gebakken, met stamppotzuurkool, een stoofpeertje en jus van port en blauwe bessen

  • Kabeljauwfilet

    Gestoofd met witte wijnsaus, bloedworst en hete bliksem

Nagerechten

  • Grand dessert

    Verrassing van de chef

Koffie en friandises

  • Koffie en friandises

    Kopje koffie of thee met chocolade

*Het kerstmenu is €69,50 p.p.