Menu
Verse maaltijden met liefde voorbereid
Specialiteiten
Voorgerechten

Gamba pil pil
Gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook, rode pepers en bosui
€ 16,50

Foie gras
Met gekonfijte ui, calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur
€ 21,50

Steak tartaar
Met toast en een eidooier
€ 18,50

Garnaalkroketten
Met toast, een gemende salade en cocktailsaus
€ 9,50
Specialiteiten
Hoofdgerechten

Zalmmoot
Gebakken met Hollandaisesaus
€ 24,50

Gekonfijte eendenbout
Met jus van Madeira en truffel
€ 24,50

Risotto
Met paddenstoelen, een tomatensalade en een oud kaas kroketje
€ 24,50

Fondue – v.a. 2 per.
Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sauzen
€ 62,50

Hors d’oeuvre froid

Cocktail de crevettes
Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus
€ 15,50

Paté maison
Huispaté van gevogelte en ganzenlever
€ 12,50

Anguille fumée
Gerookte IJsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes
€ 17,50

Huître
Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten
€ 19,50

Jambon et melon
Gerookte ham met meloen
€ 9,50

Carpaccio
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Pecorino kaas en truffeldressing
€ 15,50

Saumon fumée
Noorse gerookte zalm met een salade, uitjes en appeltjes
€ 14,50
Potages
(Soepen)

Bisque d’homard
Kreeftensoep met Cognac en room
€ 9,50

Soupe à l'oignon
Franse uiensoep met kaas gegratineerd
€ 8,50

Consommé de queue de boeuf
Heldere ossenstaartsoep met Madeira
€ 9,50
Hors‑d’oeuvre chaud
(warme voorgerechten)

Escargots de Bourgogne
Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange
€ 16,50

Champignons râpés l'oignon
Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie
€ 9,50

Coquilles St. Jacques
Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden
€ 16,50
Poisson
(visgerechten)

Sole meunière
In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)
Dagprijs

Filet de cabillaud, sauce à la moutarde
Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus
€ 26,50
Viandes
(vleesgerechten)

Chateaubriand Stroganoff v.a. 2 per.
Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 72,50

Filet de veau Zingara v.a. 2 per.
Kalfshaas met ham, ossentong en Madeira‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 70,50

Entrecôte grillée 250gr
Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
€ 28,50

Tournedos au poivre v.a. 2 per.
Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid
€ 66,50

Tournedos café de Paris
Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus
€ 31,50

Côte d'agneau grillée aux herbes de Provence
Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus
€ 29,50
Dessert

Glace dame blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
€ 9,50

Glace fantasie
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat
€ 10,50

Glace du chef
Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens
€ 12,50

Glace flambées - v.a. 2 per.
Geflambeerde kersen, banaan of ananas met vanille-ijs
€ 28,50

Mousse au café
Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs
€ 16,50

Mousse au chocolat
Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)
€ 10,50

Crème Brûlée
Huisgemaakte vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs
€ 9.50

Plateau de fromage
Diverse soorten Franse kaas
€ 14.50

Chefs special
Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys
€ 15.50

Crêpe Suzette flambées - v.a. 2 per.
Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs
€ 29.50

Salade de fruits frâis
Verse fruitsalade van het seizoen
€ 12,50
Heeft u een allergie? Laat het ons weten.