Menu
Verse maaltijden met liefde voorbereid
Specialiteiten
Voorgerechten
Stokbrood met (kruiden)boter
€ 3,50
Gamba pil pil
Gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook, rode pepers en bosui
€ 17,50
Foie gras
Met gekonfijte ui, calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur
€ 21,50
Plankje
Stokbrood met (kruiden)boter en een plankje met diverse amuses
€ 6,50
Steak tartaar
Met toast en een eidooier
€ 19,50
Specialiteiten
Hoofdgerechten
Zalmfilet
Gebakken met Hollandaisesaus
€ 26,50
Gekonfijte eendenbout
Met Madeirajus en truffel
€ 26,50
Asperge risotto
Met gegrilde asperges, een tomatensalade en een kroketje van oude kaas
€ 26,50
Fondue – v.a. 2 per.
Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sauzen
€ 31,50 (p.p.)
Hors d’oeuvre froid
Cocktail de crevettes
Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus
€ 15,50
Anguille fumée
Gerookte IJsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes
€ 17,50
Huître
Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten
€ 20,50
Jambon et melon
Gerookte ham met meloen
€ 11,-
Carpaccio
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Pecorino kaas en truffeldressing
€ 16,50
Saumon fumé
Noorse gerookte zalm met een salade, uitjes en appeltjes
€ 14,50
Potages
(Soepen)
Bisque de homard
Kreeftensoep met Cognac en room
€ 12,50
Soupe à l'oignon
Franse uiensoep met kaas gegratineerd
€ 10,-
Consommé de queue de boeuf
Heldere ossenstaartsoep met Madeira
€ 10,-
Hors‑d’oeuvre chaud
(warme voorgerechten)
Escargots de Bourgogne
Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange
€ 16,50
Champignons râpés à l'oignon
Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie
€ 11,-
Coquilles St. Jacques
Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden
€ 17,50
Poisson
(visgerechten)
Sole meunière
In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)
Dagprijs
Filet de cabillaud, sauce à la moutarde
Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus
€ 28,50
Viandes
(vleesgerechten)
Chateaubriand Stroganoff v.a. 2 per.
Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 76,-
Filet de veau Zingara v.a. 2 per.
Kalfshaas met ham, ossentong en Madeira‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 82,-
Entrecôte grillée 350gr
Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
€ 37,-
Tournedos au poivre v.a. 2 per.
Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid
€ 76,-
Tournedos café de Paris
Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus
€ 35
Côte d'agneau grillée aux herbes de Provence
Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus
€ 35,-
Dessert
Glace dame blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
€ 10,-
Glace fantasie
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat
€ 11,-
Glace du chef
Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens
€ 13,-
Glace flambée - v.a. 2 per.
Geflambeerde kersen, banaan of ananas met vanille-ijs
€ 29,50
Mousse au café
Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs
€ 17,50
Crème Brûlée
Huisgemaakte vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs
€ 10,-
Plateau de fromage
Diverse soorten Franse kaas
€ 16,-
Chefs special
Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys
€ 16.50
Crêpe Suzette flambée - v.a. 2 per.
Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs
€ 31.50
Heeft u een allergie? Laat het ons weten.