Menukaart

Voorgerechten

  • Gebakken gamba’s

    Gepelde gamba’s in olijfolie met lente-ui, tomaat en prei                                                                € 12.50       

  • Quinoa salade ☘

    Frisse salade met avocado, dadels, grapefruit,                                                                                € 10.50
    gemende noten en een citrus dressing                                                             

  • Gegratineerde champignons ☘

    Met verse kruiden, knoflook en sjalotten                                                                                            € 9.50

  • Oesters

    Op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten                                                           € 16.50

  • Foie gras

    Gebakken met calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur                              € 19.50

Hoofdgerechten

  • Kalfs rib-eye

    Gegrild met een saus van muscat Beaumes de Venise en truffel                                                    € 26.50

  • Zeebaarsfilet

    Gebakken met wittewijnsaus                                                                                                            € 22.50

  • Beluga linzen ☘

    Met gebakken paddenstoelen, rijst, tomatensalade en een mozzarella bitterbal                             € 21.50

  • Parelhoender

    À la coq-au-vin                                                                                                                                 € 24.50

  • Kreeft

    Zelf uitkiezen uit het homarium en aan tafel geflambeerd                                                                € 38.50

Gangen menu's

  • Chefs menu 3 gangen

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          € 45.50

  • Chefs menu 4 gangen

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          € 55.50

  • Chefs menu 5 gangen

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          € 75.50

  • Chefs menu 6 gangen

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          € 85.50

  • Heeft u een allergie, laat het ons weten

Hors d'oeuvre froid

  • Cocktail de pamplemousse

    Cocktail van vers gesneden grapefruit                                                                                               € 9,50                                                                                                                                            

  • Cocktail Florida

    Een combinatie van verse grapefruit, krab en cocktailsaus                                                             € 17,50                                                                                                

  • Cocktail de crevettes

    Hollandse hand gepelde garnalen in een verfijnde cocktailsaus                                                      € 16,50                                                                                        

  • Cocktail de crabe

    Cocktail van krab met een geraffineerde cognacsaus                                                                     € 21,50

  • Jambon et melon

    Gerookte ham met meloen                                                                                                               € 10,50

  • Paté maison

    Huispaté van parelhoenderlever, gevuld met ganzenlever                                                              € 12,50                                                                                        

  • Carpaccio farcie au mousse de foie de pintade

    Carpaccio van ossenhaas gevuld met eendenlevermousse                                                            € 12,50                                          

  • Anguille fumée

    Gerookte IJsselmeerpaling en een salade met kappertjes en uitjes                                                € 12,50

  • Saumon fumée

    Noorse gerookte zalm met salade, uitjes en appeltjes                                                                     € 12,50

Potages

  • Bisque d'homard

    Kreeftensoep met cognac en room                                                                                                  € 10,50

  • Consommé de queue de boeuf

    Heldere ossenstaartsoep met madeira                                                                                              € 8,50

  • Soupe à l'oignon

    Franse uiensoep met kaas gegratineerd                                                                                            € 8,50

Hors-d'oeuvre chaud

  • Escargots de Bourgogne

    Slakken met uitjes, prei en kruidenmelange                                                                                     € 12,50

  • Coquilles St. Jacques

    Kammosselen bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden                                          € 14,50                                                                  

  • Millefeuille au chevre et miel et noix

    Bladerdeeg gevuld met geitenkaas en salade van walnoten en honing                                          € 12,50 

Poisson

  • Sole meunière

    Gebakken zeetong                                                                                                                          dagprijs

  • Papillotte de saumo

    Gestoofde zalm in witte wijn met ui, knoflook en champignons                                                       € 23,50

  • Filet de cabillaud, sauce à la moutarde

    Kabeljauwfilet uit de oven met kruidenkorstje en mosterdsaus                                                        € 24,50

Viandes

  • Chateaubriand Stroganoff 2 personen

    Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus, aan tafel bereid                                   € 56,00

  • Filet de veau Zingara 2 personen

    Kalfshaas met ham, ossentong en madeira‑roomsaus aan tafel bereid                                          € 58,00

  • Tournedos au poivre - 2 personen

    Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus, aan tafel bereid                                                     € 56,00

  • Tournedos café de Paris

    Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus                                                                     € 26,50

  • Entrecôte marchand de vin

    Lendebiefstuk met rode wijn‑portsaus                                                                                              € 24,50

  • Filet de veau au saumon fumée

    Kalfstournedos gevuld met gerookte zalm, overgoten met een zure roomsaus                              € 24,50
    (specialiteit van het huis)            

                                                                                                  

  • Tournedos de veau-aux crevettes frits et sauce crustacés

    Kalfstournedos met gebakken gamba’s en schaaldierensaus                                                         € 28,50
                

                                                                                                  

  • Côte d'agneau grillée aux herbes de Provence

    Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus                                                                   € 26,50
     

  • Foie de veau Berrychon

    Gebakken kalfslever met spek en ui                                                                                               € 24,50
     

  • Fondue bourguignonne - 2 personen

    Stukjes ossenhaas met diverse sausen                                                                                           € 48,50
     

Desserts

  • Glace Dame Blanche

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus                                                                                               € 8,00

  • Glace fantasie

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)                                                                € 8,50

  • Glace du chef

    Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens                                                                                                  € 8,50

  • Salade de fruits frâis

    Verse fruitsalade van het seizoen                                                                                                      € 8,50

  • Mousse au café

    Een zachte mousse van koffie-ijs                                                                                                     € 10,50

  • Mousse au chocolat

    Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)                                                             € 10,50

  • Glace ananas flambées - v.a. 2 personen

    Vanille-ijs geflambeerd met ananas                                                                                                  € 21,00

  • Glace bananes flambées - v.a. 2 personen

    Vanille-ijs geflambeerd met bananen                                                                                               € 21,00

  • Glace cerises flambées - v.a. 2 personen

    Vanille-ijs geflambeerd met kersen                                                                                                   € 21,00

  • Crème Brûlée

    Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs                                                       € 10,50

  • Plateau de fromage

    Diverse soorten Franse kaas                                                                                                           € 10,50

*Ben u ergens allergisch voor? Laat het ons weten.