Menukaart

Voorgerechten

  • Gebakken gamba’s

    • € 12.50

    Gepelde gamba’s in olijfolie met lente-ui, tomaat en prei                                                    

  • Quinoa salade ☘

    • € 10.50

    Frisse salade met avocado, dadels, grapefruit, gemende noten en een citrus dressing

  • Gegratineerde champignons ☘

    • € 9.50

    Met verse kruiden, knoflook en sjalotten                                                                                            

  • Oesters

    • € 16.50

    Op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten                                                           

  • Foie gras

    • € 19.50

    Gebakken met calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur                              

Hoofdgerechten

  • Kalfs rib-eye

    • € 26.50

    Gegrild met een saus van muscat Beaumes de Venise en truffel                                                    

  • Zeebaarsfilet

    • € 22.50

    Gebakken met wittewijnsaus                                                                                                            

  • Beluga linzen ☘

    • € 21.50

    Met gebakken paddenstoelen, rijst, tomatensalade en een mozzarella bitterbal                             

  • Parelhoender

    • € 24.50

    À la coq-au-vin                                                                                                                                 

  • Kreeft

    • € 38.50

    Zelf uitkiezen uit het homarium en aan tafel geflambeerd                                                               

Gangen menu's

  • Chefs menu 3 gangen

    • € 45.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 4 gangen

    • € 55.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 5 gangen

    • € 75.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 6 gangen

    • € 85.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

Hors d'oeuvre froid

  • Cocktail de pamplemousse

    • € 9,50

    Cocktail van vers gesneden grapefruit                                                                                                                                                                                                                                           

  • Cocktail Florida

    • € 17,50

    Een combinatie van verse grapefruit, krab en cocktailsaus                                                                                                                                                             

  • Cocktail de crevettes

    • € 16,50

    Hollandse hand gepelde garnalen in een verfijnde cocktailsaus                                                                                                                                              

  • Cocktail de crabe

    • € 21,50

    Cocktail van krab met een geraffineerde cognacsaus                                                                     

  • Jambon et melon

    • € 10,50

    Gerookte ham met meloen                                                                                                               

  • Paté maison

    • € 12,50

    Huispaté van parelhoenderlever, gevuld met ganzenlever                                                                                                                                                    

  • Carpaccio farcie au mousse de foie de pintade

    • € 12,50

    Carpaccio van ossenhaas gevuld met eendenlevermousse                                                                                                      

  • Anguille fumée

    • € 12,50

    Gerookte IJsselmeerpaling en een salade met kappertjes en uitjes                                                

  • Saumon fumée

    • € 12,50

    Noorse gerookte zalm met salade, uitjes en appeltjes                                                                     

Potages

  • Bisque d'homard

    • € 10,50

    Kreeftensoep met cognac en room                                                                                                  

  • Consommé de queue de boeuf

    • € 8,50

    Heldere ossenstaartsoep met madeira                                                                                              

  • Soupe à l'oignon

    • € 8,50

    Franse uiensoep met kaas gegratineerd                                                                                            

Hors-d'oeuvre chaud

  • Escargots de Bourgogne

    • € 12,50

    Slakken met uitjes, prei en kruidenmelange                                                                                     

  • Coquilles St. Jacques

    • € 14,50

    Kammosselen bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden                                                                                                           

  • Millefeuille au chevre et miel et noix

    • € 12,50

    Bladerdeeg gevuld met geitenkaas en salade van walnoten en honing                                           

Poisson

  • Sole meunière

    • dagprijs

    Gebakken zeetong                                                                                                                          

  • Papillotte de saumo

    • € 23,50

    Gestoofde zalm in witte wijn met ui, knoflook en champignons                                                       

  • Filet de cabillaud, sauce à la moutarde

    • € 24,50

    Kabeljauwfilet uit de oven met kruidenkorstje en mosterdsaus                                                        

Viandes

  • Chateaubriand Stroganoff 2 personen

    • € 56,00

    Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus, aan tafel bereid                                   

  • Filet de veau Zingara 2 personen

    • € 58,00

    Kalfshaas met ham, ossentong en madeira‑roomsaus, aan tafel bereid                                          

  • Tournedos au poivre - 2 personen

    • € 56,00

    Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus, aan tafel bereid                                                     

  • Tournedos café de Paris

    • € 26,50

    Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus                                                                     

  • Entrecôte marchand de vin

    • € 24,50

    Lendebiefstuk met rode wijn‑portsaus                                                                                              

  • Filet de veau au saumon fumée

    • € 24,50

    Kalfstournedos gevuld met gerookte zalm, overgoten met een zure roomsaus (specialiteit van het huis) 

  • Tournedos de veau-aux crevettes frites

    • € 28,50

    Kalfstournedos met gebakken gamba’s en schaaldierensaus                                     

  • Côte d'agneau grillée aux herbes de Provence

    • € 26,50

    Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus                                                       

  • Foie de veau Berrychon

    • € 24,50

    Gebakken kalfslever met spek en ui                                                                                               

  • Fondue bourguignonne - 2 personen

    • € 48,50

    Stukjes ossenhaas met diverse sausen                                                                                          

Desserts

  • Glace Dame Blanche

    • € 8,00

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus

  • Glace fantasie

    • € 8,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)                                           

  • Glace du chef

    • € 8,50

    Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens                                                                                                  

  • Salade de fruits frâis

    • € 8,50

    Verse fruitsalade van het seizoen                                                                                                      

  • Mousse au café

    • € 10,50

    Een zachte mousse van koffie-ijs                                                                                                     

  • Mousse au chocolat

    • € 10,50

    Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)                                          

  • Glace ananas flambées - v.a. 2 personen

    • € 21,00

    Vanille-ijs geflambeerd met ananas                                                                                                  

  • Glace bananes flambées - v.a. 2 personen

    • € 21,00

    Vanille-ijs geflambeerd met bananen                                                                                               

  • Glace cerises flambées - v.a. 2 personen

    • € 21,00

    Vanille-ijs geflambeerd met kersen                                                                                                   

  • Crème Brûlée

    • € 10,50

    Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs                                      

  • Plateau de fromage

    • € 10,50

    Diverse soorten Franse kaas                                                                                                           

*Ben u ergens allergisch voor? Laat het ons weten.