Menukaart

Voorgerechten

  • Asperges & gerookte zalm

    • € 14.50

    Witte asperges met Hollandaise saus, een half eitje en gerookte zalm

  • Beenham & asperges

    • € 14.50

    Warme beenham, witte asperges en een gekookt eitje met een saus van peterselie en dragonazijn

  • Aspergesoep ☘

    • € 8.50

    Licht gebonden met verse kruiden                                                                                         

  • Frisse salade ☘

    • € 10.50

    Witte en groene asperges met avocado crème, mozzarella, grapefruit en gemengde noten met groene kruiden dressing                                        

  • Oesters

    • € 17.00

    Op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten                                                           

  • Foie gras

    • € 19.50

    Gebakken met calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur                              

Hoofdgerechten

  • Noorse zalm

    • € 26.50

    Met witte asperges en kreeftensaus

  • Kalfs tournedos

    • € 28.50

    Gebakken met roquefortsaus en witte asperges

  • Eendenborstfilet

    • € 26.50

    Op de huid gebakken met portsaus en asperges                                                                                                               

  • Beluga linzen ☘

    • € 22.50

    Met gebakken paddenstoelen, rijst, tomatensalade en een mozzarella bitterbal                             

  • Kreeft

    • € 39.50

    Zelf uitkiezen uit het homarium, aan tafel geflambeerd                                                               

Gangen menu's

  • Chefs menu 3 gangen

    • € 55.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 4 gangen

    • € 65.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 5 gangen

    • € 79.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 6 gangen

    • € 89.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

Hors d'oeuvre froid

  • Cocktail de pamplemousse ☘

    • € 9,50

    Cocktail van vers gesneden grapefruit                                                                                                                                                                                                                                           

  • Cocktail Florida

    • € 18,50

    Een combinatie van verse grapefruit, krab en cocktailsaus                                                                                                                                                             

  • Cocktail de crevettes

    • € 16,50

    Hollandse hand gepelde garnalen in een verfijnde cocktailsaus                                                                                                                                              

  • Cocktail de crabe

    • € 21,50

    Cocktail van krab met een geraffineerde cognacsaus                                                                     

  • Jambon et melon

    • € 12,50

    Gerookte ham met meloen                                                                                                               

  • Paté maison

    • € 12,50

    Huispaté van parelhoenderlever, gevuld met ganzenlever                                                                                                                                                    

  • Carpaccio farcie au mousse de foie de pintade

    • € 13,50

    Carpaccio van ossenhaas gevuld met eendenlevermousse                                                                                                      

  • Anguille fumé

    • € 14,50

    Gerookte IJsselmeerpaling en een salade met kappertjes en uitjes                                                

  • Saumon fumé

    • € 14,50

    Noorse gerookte zalm met salade, uitjes en appeltjes                                                                     

Potages

  • Bisque d’homard

    • € 10,50

    Kreeftensoep met cognac en room                                                                                                  

  • Consommé de queue de boeuf

    • € 9,50

    Heldere ossenstaartsoep met madeira                                                                                              

  • Soupe à l’oignon ☘

    • € 8,50

    Franse uiensoep met kaas gegratineerd                                                                                            

Hors-d'oeuvre chaud

  • Escargots de Bourgogne

    • € 14,50

    Slakken met uitjes, prei en kruidenmelange                                                                                     

  • Coquilles St. Jacques

    • € 16,50

    Kammosselen bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden                                                                                                           

  • Millefeuille au chevre et miel et noix ☘

    • € 12,50

    Bladerdeeg gevuld met geitenkaas en salade van walnoten en honing                                           

Poisson

  • Sole meunière

    • dagprijs

    Gebakken zeetong                                                                                                                          

  • Papillote de saumon

    • € 24,50

    Gestoofde zalm in witte wijn met ui, knoflook en champignons                                                       

  • Filet de cabillaud, sauce à la moutarde

    • € 24,50

    Kabeljauwfilet uit de oven met kruidenkorstje en mosterdsaus                                                        

Viandes

  • Chateaubriand Stroganoff 2 personen

    • € 59,00

    Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus, aan tafel bereid                                   

  • Filet de veau Zingara 2 personen

    • € 59,50

    Kalfshaas met ham, ossentong en madeira‑roomsaus, aan tafel bereid                                          

  • Tournedos au poivre – 2 personen

    • € 59,00

    Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus, aan tafel bereid                                                     

  • Tournedos café de Paris

    • € 28,50

    Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus                                                                     

  • Entrecôte marchand de vin

    • € 25,50

    Lendebiefstuk met rode wijn‑portsaus                                                                                              

  • Filet de veau au saumon fumé

    • € 28,50

    Kalfstournedos gevuld met gerookte zalm, overgoten met een zure roomsaus (specialiteit van het huis) 

  • Tournedos de veau-aux crevettes frites

    • € 28,50

    Kalfstournedos met gebakken gamba’s en schaaldierensaus                                     

  • Côte d’agneau grillée aux herbes de Provence

    • € 28,50

    Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus                                                       

  • Fondue bourguignonne – 2 personen

    • € 52,50

    Stukjes ossenhaas met diverse sausen                                                                                          

Desserts

  • Glace Dame Blanche

    • € 8,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus

  • Glace fantasie

    • € 9,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)                                           

  • Glace du chef

    • € 9,50

    Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens                                                                                                  

  • Salade de fruits frâis

    • € 10,50

    Verse fruitsalade van het seizoen                                                                                                      

  • Mousse au café

    • € 14,50

    Een zachte mousse van koffie-ijs                                                                                                     

  • Mousse au chocolat

    • € 10,50

    Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)                                          

  • Glace flambées – v.a. 2 personen

    • € 22,50

    Vanille-ijs geflambeerd met ananas, banaan of kersen                                                                                                 

  • Crêpe Suzette flambées – v.a. 2 personen

    • € 28,50

    Aan tafel geflambeerde flensjes met roomijs en sinaasappelsaus                                                                                             

  • Crème Brûlée

    • € 9,50

    Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs                                      

  • Plateau de fromage

    • € 13,50

    Diverse soorten Franse kaas                                                                                                           

  • Chefs special

    • € 12,50

    Vragen aan de ober                                                                                              

*Ben u ergens allergisch voor? Laat het ons weten.