Menu

Verse maaltijden met liefde voorbereid

Specialiteiten

Voorgerechten

Asperges en gerookte zalm

Met Hollandaisesaus en een eitje

€ 16,50

Gamba pil pil

Gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook, rode pepers en bosui

€ 16,50

Foie gras

Met gekonfijte ui, calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur

€ 21,50

Steak tartaar

Met toast en een eidooier             

€ 18,50

Asperges en warme ham

Met tijm en botersaus            

€ 16,50

Specialiteiten

Hoofdgerechten

Zalmfilet met asperges

Gebakken met Hollandaisesaus

€ 28,50

Gekonfijte eendenbout

Met asperges, Madeirajus en truffel

€ 26,50

Asperge risotto

Met gegrilde asperges, een tomatensalade en een oud kaas kroketje

€ 26,50

Fondue – v.a. 2 per.

Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sauzen

€ 31,50 (p.p.)

Hors d’oeuvre froid 

(koude voorgerechten)

Cocktail de crevettes

Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus

€ 15,50

Anguille fumée

Gerookte IJsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes

€ 17,50

Huître

Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten

€ 20,50

Jambon et melon

Gerookte ham met meloen

€ 11,-

Carpaccio

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Pecorino kaas en truffeldressing

€ 16,50

Saumon fumé

Noorse gerookte zalm met een salade, uitjes en appeltjes

€ 14,50

Potages

(Soepen)

Bisque de homard

Kreeftensoep met Cognac en room

€ 12,50

Soupe à l'oignon

Franse uiensoep met kaas gegratineerd

€ 10,-

Consommé de queue de boeuf

Heldere ossenstaartsoep met Madeira

€ 10,-

Hors‑d’oeuvre chaud

(warme voorgerechten)

Escargots de Bourgogne

Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange

€ 16,50

Champignons râpés à l'oignon

Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie

€ 11,-

Coquilles St. Jacques

Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden

€ 17,50

Poisson

(visgerechten)

Sole meunière

In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)

Dagprijs

Filet de cabillaud, sauce à la moutarde

Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus

€ 28,50

Viandes

(vleesgerechten)

Chateaubriand Stroganoff v.a. 2 per.

Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus. Aan tafel bereid

€ 76,-

Filet de veau Zingara v.a. 2 per.

Kalfshaas met ham, ossentong en Madeira‑roomsaus. Aan tafel bereid

€ 82,-

Entrecôte grillée 350gr

Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus

€ 37,-

Tournedos au poivre v.a. 2 per.

Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid

€ 76,-

Tournedos café de Paris

Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus

€ 35

Côte d'agneau grillée aux herbes de Provence

Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus

€ 35,-

Dessert

Glace dame blanche

Vanille-ijs met warme chocoladesaus

€ 10,-

Glace fantasie

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat

€ 11,-

Glace du chef

Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens

€ 13,-

Glace flambée - v.a. 2 per.

Geflambeerde kersen, banaan of ananas met vanille-ijs

€ 29,50

Mousse au café

Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs

€ 17,50

Crème Brûlée

Huisgemaakte vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs

€ 10,-

Plateau de fromage

Diverse soorten Franse kaas

€ 16,-

Chefs special

Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys

€ 16.50

Crêpe Suzette flambée - v.a. 2 per.

Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs

€ 31.50

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.

Pin It on Pinterest