Menukaart

Voorgerechten

  • Proeverij

    • € 12.50

    Van lever paté, damhert rookworst en eenden filet. Met gemende salade, gekonfijte rode ui en cranberry 

  • Wildbouilon

    • € 7.50

    Dubbel getrokken met verse kruiden

  • Gegratineerde champignons ☘

    • € 10.50

    Met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie                                                                                        

  • Gebakken gamba’s

    • € 12.50

    Gepelde gamba's in olijfolie met knoflook, tomaat en bosui              

  • Oesters

    • € 16.50

    Op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten                                                           

  • Foie gras

    • € 19.50

    Gebakken met calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur                              

Hoofdgerechten

  • Hertenfilet

    • € 32.50

    Met zuurkoolstamppot, een stoofpeertje en zwarte bessenjus

  • Gestoofde sukade steak

    • € 24.50

    In eigen jus met zuurkoolstamppot en rookworst

  • Hazenrug

    • € 32.50

    Met zuurkoolstamppot, een stoofpeertje en pepersaus                                                                                                              

  • Beluga linzen ☘

    • € 20.50

    Met gebakken paddenstoelen, rijst, tomatensalade en een oude kaas kroketje

  • Kreeft

    • € 34.50

    Zelf uitkiezen uit het homarium, aan tafel geflambeerd                                                               

Gangen menu's

  • Chefs menu 3 gangen

    • € 36.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 4 gangen

    • € 46.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 5 gangen

    • € 58.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

  • Chefs menu 6 gangen

    • € 68.50

    *Eventueel verkrijgbaar met een wijn arrangement                                                                          

Hors d'oeuvre froid

  • Cocktail de pamplemousse ☘

    • € 7,50

    Cocktail van vers gesneden grapefruit                                                                                                                                                                                                                                           

  • Cocktail Florida

    • € 14,50

    Een combinatie van verse grapefruit, krab en cocktailsaus                                                                                                                                                             

  • Cocktail de crevettes

    • € 12,50

    Hollandse hand gepelde garnalen in een verfijnde cocktailsaus                                                                                                                                              

  • Cocktail de crabe

    • € 19,50

    Cocktail van krab met een geraffineerde cognacsaus                                                                     

  • Jambon et melon

    • € 9,50

    Gerookte ham met meloen                                                                                                               

  • Paté maison

    • € 10,50

    Huispaté van parelhoenderlever, gevuld met ganzenlever                                                                                                                                                    

  • Carpaccio

    • € 10,50

    Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pecorino kaas en truffeldressing                                                                                                      

  • Anguille fumé

    • € 12,50

    Gerookte IJsselmeerpaling met een salade met kappertjes en uitjes                                                

  • Saumon fumé

    • € 10,50

    Noorse gerookte zalm met salade, uitjes en appeltjes                                                                     

Potages

  • Bisque d’homard

    • € 8,50

    Kreeftensoep met cognac en room                                                                                                  

  • Consommé de queue de boeuf

    • € 8,50

    Heldere ossenstaartsoep met madeira                                                                                              

  • Soupe à l’oignon ☘

    • € 7,50

    Franse uiensoep met kaas gegratineerd                                                                                            

Hors-d'oeuvre chaud

  • Escargots de Bourgogne

    • € 12,50

    Slakken met uitjes, prei en kruidenmelange                                                                                     

  • Coquilles St. Jacques

    • € 12,50

    Kammosselen bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden                                                                                                           

  • Millefeuille au chevre ☘

    • € 8,50

    Bladerdeeg gevuld met geitenkaas met een salade van walnoten en honing                                           

Poisson

  • Sole meunière

    • dagprijs

    Gebakken zeetong                                                                                                                          

  • Papillote de saumon

    • € 21,50

    Gestoofde zalm in witte wijn met ui, knoflook en champignons                                                       

  • Filet de cabillaud

    • € 22,50

    Gebakken kabeljauwfilet met Hollandaisesaus                                                        

Viandes

  • Chateaubriand Stroganoff – 2 personen

    • € 56,00

    Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus, aan tafel bereid                                   

  • Filet de veau Zingara – 2 personen

    • € 56,50

    Kalfshaas met ham, ossentong en madeira‑roomsaus, aan tafel bereid                                          

  • Tournedos au poivre – 2 personen

    • € 56,00

    Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus, aan tafel bereid                                                     

  • Tournedos café de Paris

    • € 25,50

    Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus                                                                     

  • Entrecôte marchand de vin

    • € 22,50

    Lendebiefstuk met rode wijn‑portsaus                                                                                              

  • Filet de veau au saumon fumé

    • € 26,50

    Kalfstournedos gevuld met gerookte zalm, overgoten met een zure roomsaus (specialiteit van het huis) 

  • Tournedos de veau aux crevettes frites

    • € 24,50

    Kalfstournedos met gebakken gamba’s en schaaldierensaus                                     

  • Côte d’agneau grillée

    • € 24,50

    Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus                                                       

  • Fondue bourguignonne – 2 personen

    • € 49,50

    Stukjes ossenhaas met diverse sausen                                                                                          

Desserts

  • Glace Dame Blanche

    • € 7,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus

  • Glace fantasie

    • € 8,50

    Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat (likeur)                                           

  • Glace du chef

    • € 8,50

    Bitterkoekjes-ijs met Boerenjongens                                                                                                  

  • Salade de fruits frâis

    • € 10,50

    Verse fruitsalade van het seizoen                                                                                                      

  • Mousse au café

    • € 12,50

    Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs                                                                                                   

  • Mousse au chocolat

    • € 8,50

    Huisgemaakte chocolademousse (specialiteit van de chef)                                          

  • Glace flambées – 2 personen

    • € 22,50

    Vanille-ijs met geflambeerde ananas, banaan of kersen                                                                                                 

  • Crêpe Suzette flambées – 2 personen

    • € 24,50

    Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs                                                                                             

  • Crème Brûlée

    • € 7,50

    Huisgemaakt vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs                                      

  • Plateau de fromage

    • € 12,50

    Diverse soorten Franse kaas                                                                                                           

  • Chefs special

    • € 10,50

    Gebrande citroentaart met limoncello en appelsorbet                                                                                    

*Ben u ergens allergisch voor? Laat het ons weten.