Kerstmenu
Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de 1e en 2e kerstdag (25 & 26 december 2025). Met ons team willen wij ervoor zorgen dat u een onvergetelijke avond beleeft.
Kerstmenu
Voorgerecht
Visplateau
Paling op toast, terrine van zalm, oester en Hollandse garnalen met whiskysaus
Vega
Tartaar van avocado, salade van groene appel en komkommer, dressing van sesamzaadjes
Vleesplateau
Bonbon van eendenlever, carpaccio van ossenhaas en wildpaté
Tussengerecht
Kreeft
Met een langoustinebisque
Oesterzwammen
Gefrituurd in bierbeslag, met truffelsoep
Spoom
Spoom
Champagne met sorbetijs
Hoofdgerecht
Heilbotfilet
Gebakken, met wittewijnsaus en groene asperges
Hertenfilet
Gebakken, geserveerd met zuurkoolstamppot, stoofpeertje en bessenjus
Tournedos
Gebakken, met peper en wilde spinazie
Ravioli
Gegrilde aubergine, met ravioli gevuld met blauwe kaas, zongedroogde tomaten en basilicum
Dessert
Grand dessert
Een verrassing van de chef
Heeft u een allergie? Laat het ons weten.
