Kerstmenu

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de 1e en 2e kerstdag (25 & 26 december 2025). Met ons team willen wij ervoor zorgen dat u een onvergetelijke avond beleeft.

Kerstmenu

Voorgerecht

Visplateau

Paling op toast, terrine van zalm, oester en Hollandse garnalen met whiskysaus

Vega

Tartaar van avocado, salade van groene appel en komkommer, dressing van sesamzaadjes

Vleesplateau

Bonbon van eendenlever, carpaccio van ossenhaas en wildpaté        

Tussengerecht

Kreeft

Met een langoustinebisque

Oesterzwammen

Gefrituurd in bierbeslag, met truffelsoep

Spoom

Spoom

Champagne met sorbetijs

Hoofdgerecht

Heilbotfilet

Gebakken, met wittewijnsaus en groene asperges

Hertenfilet

Gebakken, geserveerd met zuurkoolstamppot, stoofpeertje en bessenjus

Tournedos

Gebakken, met peper en wilde spinazie

Ravioli

Gegrilde aubergine, met ravioli gevuld met blauwe kaas, zongedroogde tomaten en basilicum

Dessert

Grand dessert

Een verrassing van de chef

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.

Pin It on Pinterest