Menu
Authentieke Franse gerechten met een moderne twist.
Specialiteiten
Voorgerechten
Gamba's Pil Pil
Gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook, rode pepers en bosui
€ 18,90
Huis paté
Van gevogelte, gekonfijte ui en gevuld met eendenlever
€ 16,90
Plankje
Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en een plankje met diverse amuses
€ 6,90
Steak tartaar
Met toast en een eidooier
€ 20,90
Foie gras
Met calvados appeltjes en een warm brioche broodje met tafelzuur
€ 23,90
Specialiteiten
Hoofdgerechten
Hertenfilet
Met zuurkoolstamppot, een stoofpeertje en cranberry compote
€ 39,90
Gekonfijte eendenbout
Met zuurkoolstamppot en een jus van truffel en zwarte bessen
€ 35,90
Fondue – v.a. 2 per.
Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sauzen
€ 34,50 (p.p.)
Paddenstoelen risotto
Risotto met zongedroogde tomaten en een kroketje van oude kaas
€ 28,90
Hazenrug
Met zuurkoolstamppot en pepersaus
€ 39,90
Hors d’oeuvre froid
Anguille fumée
Gerookte IJsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes
€ 18,90
Huître
Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten
€ 21,90
Carpaccio
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Pecorino kaas en truffeldressing
€ 16,90
Cocktail de crevettes
Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus
€ 16,90
Potages
(Soepen)
Bisque de homard
Kreeftensoep met Cognac en room
€ 12,90
Soupe à l'oignon
Franse uiensoep met gegratineerde kaas
€ 10,90
Consommé de queue de boeuf
Heldere ossenstaartsoep met Madeira
€ 10,90
Hors‑d’oeuvre chaud
(warme voorgerechten)
Escargots de Bourgogne
Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange
€ 16,90
Champignons râpés à l'oignon
Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie
€ 11,90
Coquilles St. Jacques
Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden
€ 17,90
Poisson
(visgerechten)
Sole meunière
In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)
Dagprijs
Filet de cabillaud
Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus
€ 28,50
Viandes
(vleesgerechten)
Chateaubriand Stroganoff v.a. 2 per.
Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 78,90
Filet de veau Zingara v.a. 2 per.
Kalfshaas met ham, ossentong en Madeira‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 84,90
Entrecôte grillée 300gr
Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
€ 37,90
Tournedos au poivre v.a. 2 per.
Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid
€ 78,90
Tournedos café de Paris
Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus
€ 36,90
Côte d'agneau grillée
Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus
€ 36,90
Dessert
Glace dame blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
€ 10,-
Glace fantasie
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat
€ 11,-
Glace du chef
Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens
€ 13,-
Glace flambée - v.a. 2 per.
Geflambeerde kersen, banaan of ananas met vanille-ijs
€ 29,50
Mousse au café
Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs
€ 17,50
Crème Brûlée
Huisgemaakte vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs
€ 10,-
Plateau de fromage
Diverse soorten Franse kaas
€ 16,-
Chef's special
Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys
€ 16.50
Crêpe Suzette flambée - v.a. 2 per.
Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs
€ 31.50
Heeft u een allergie? Laat het ons weten.
