Menu
Verse maaltijden met liefde voorbereid
Specialiteiten
Voorgerechten

Gamba pil pil
Gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook, rode pepers en bosui
€ 18,90

Plankje
Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en een plankje met diverse amuses
€ 6,90

Steak tartaar
Met toast en een eidooier
€ 20,90
Specialiteiten
Hoofdgerechten

Gekonfijte eendenbout
Met een jus van truffel en zwarte bessen
€ 31,90

Fondue – v.a. 2 per.
Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sauzen
€ 34,50 (p.p.)

Risotto met cantharellen
Met een salade, zongedroogde tomaten en een kroketje van oude kaas
€ 27,90

Hors d’oeuvre froid

Anguille fumée
Gerookte IJsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes
€ 18,90

Huître
Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten
€ 21,90

Carpaccio
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Pecorino kaas en truffeldressing
€ 16,90

Cocktail de crevettes
Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus
€ 16,90
Potages
(Soepen)

Bisque de homard
Kreeftensoep met Cognac en room
€ 12,90

Soupe à l'oignon
Franse uiensoep met gegratineerde kaas
€ 10,90

Consommé de queue de boeuf
Heldere ossenstaartsoep met Madeira
€ 10,90
Hors‑d’oeuvre chaud
(warme voorgerechten)

Escargots de Bourgogne
Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange
€ 16,90

Champignons râpés à l'oignon
Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie
€ 11,90

Coquilles St. Jacques
Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden
€ 17,90
Poisson
(visgerechten)

Sole meunière
In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)
Dagprijs

Filet de cabillaud
Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus
€ 28,50
Viandes
(vleesgerechten)

Chateaubriand Stroganoff v.a. 2 per.
Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 78,90

Filet de veau Zingara v.a. 2 per.
Kalfshaas met ham, ossentong en Madeira‑roomsaus. Aan tafel bereid
€ 84,90

Entrecôte grillée 300gr
Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
€ 37,90

Entrecôte grillée 350gr
Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
€ 37,90

Tournedos au poivre v.a. 2 per.
Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid
€ 78,90

Tournedos café de Paris
Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus
€ 36,90

Côte d'agneau grillée
Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus
€ 36,90
Dessert

Glace dame blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
€ 10,-

Glace fantasie
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat
€ 11,-

Glace du chef
Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens
€ 13,-

Glace flambée - v.a. 2 per.
Geflambeerde kersen, banaan of ananas met vanille-ijs
€ 29,50

Mousse au café
Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs
€ 17,50

Crème Brûlée
Huisgemaakte vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs
€ 10,-

Plateau de fromage
Diverse soorten Franse kaas
€ 16,-

Chef's special
Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys
€ 16.50

Crêpe Suzette flambée - v.a. 2 per.
Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs
€ 31.50
Heeft u een allergie? Laat het ons weten.