Menu

Verse maaltijden met liefde voorbereid

Specialiteiten

Voorgerechten

Gamba pil pil

Gepelde gamba’s in olijfolie met knoflook, rode pepers en bosui

€ 18,90

Plankje

Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en een plankje met diverse amuses    

€ 6,90

Steak tartaar

Met toast en een eidooier                       

€ 20,90

Specialiteiten

Hoofdgerechten

Gekonfijte eendenbout

Met een jus van truffel en zwarte bessen

€ 31,90

Fondue – v.a. 2 per.

Fondue aan tafel met ossenhaaspuntjes en diverse sauzen

€ 34,50 (p.p.)

Risotto met cantharellen

Met een salade, zongedroogde tomaten en een kroketje van oude kaas 

€ 27,90

Hors d’oeuvre froid 

(koude voorgerechten)

Anguille fumée

Gerookte IJsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes

€ 18,90

Huître

Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten

€ 21,90

Carpaccio

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Pecorino kaas en truffeldressing

€ 16,90

Cocktail de crevettes

Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus

€ 16,90

Potages

(Soepen)

Bisque de homard

Kreeftensoep met Cognac en room

€ 12,90

Soupe à l'oignon

Franse uiensoep met gegratineerde kaas

€ 10,90

Consommé de queue de boeuf

Heldere ossenstaartsoep met Madeira

€ 10,90

Hors‑d’oeuvre chaud

(warme voorgerechten)

Escargots de Bourgogne

Slakken met uitjes, prei en een kruidenmelange

€ 16,90

Champignons râpés à l'oignon

Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie

€ 11,90

Coquilles St. Jacques

Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden

€ 17,90

Poisson

(visgerechten)

Sole meunière

In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)

Dagprijs

Filet de cabillaud

Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus

€ 28,50

Viandes

(vleesgerechten)

Chateaubriand Stroganoff v.a. 2 per.

Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka‑roomsaus. Aan tafel bereid

€ 78,90

Filet de veau Zingara v.a. 2 per.

Kalfshaas met ham, ossentong en Madeira‑roomsaus. Aan tafel bereid

€ 84,90

Entrecôte grillée 300gr

Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus

€ 37,90

Entrecôte grillée 350gr

Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus

€ 37,90

Tournedos au poivre v.a. 2 per.

Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid

€ 78,90

Tournedos café de Paris

Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden‑roomsaus

€ 36,90

Côte d'agneau grillée

Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus

€ 36,90

Dessert

Glace dame blanche

Vanille-ijs met warme chocoladesaus

€ 10,-

Glace fantasie

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat

€ 11,-

Glace du chef

Bitterkoekjes-ijs met boerenjongens

€ 13,-

Glace flambée - v.a. 2 per.

Geflambeerde kersen, banaan of ananas met vanille-ijs

€ 29,50

Mousse au café

Een zachte mousse van koffie, koffielikeur en roomijs

€ 17,50

Crème Brûlée

Huisgemaakte vanilledessert met gebrande suiker en vanille-ijs

€ 10,-

Plateau de fromage

Diverse soorten Franse kaas

€ 16,-

Chef's special

Lavacake met witte chocolade ijs, kruimel en Baileys

€ 16.50

Crêpe Suzette flambée - v.a. 2 per.

Aan tafel geflambeerde sinaasappelsaus met flensjes en roomijs

€ 31.50

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.

Pin It on Pinterest